Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kékes Étterem -Gyöngyös
Cím: 3200 Gyöngyös, Fõ tér 7.Email: kekes@kekesetterem.hu
Web: www.kekesetterem.huTelefon: 0637-311-915 0630-978-7251
Fax: (+36 37) 311-806Gps: 47.7846879 , 19.9247350

Bemutatkozás

Mintegy 80 km-re Budapesttõl, a Mátra kapujában Gyöngyös belvárosának meghitt Fõ terén, nyugodt, zajmentes környezetben várja Kedves Vendégeit a tradíció és megújulás különleges helyszíne a Kékes étterem.
Nyitvatartás: Hétfőtől - Vasárnapig: 12:00 - 23:00 Éttermünk az elmúlt években a gyöngyösiek és a környékbeliek kedvelt vacsorázó helyévé vált. 1992-es megnyitása óta a klasszikus magyar vendéglátás szakmai elvei mentén fejlõdött országosan elismertté a gasztronómia honi hívei körében. 2008-ban teljes átépítés után nyitotta meg újra kapuit az újjávarázsolt, elegáns Kékes étterem. Az új étterem jellemzõen a ma divatos minimál stílus jegyeit mutatja mind formában, mind színvilágában-merészen választott világítóelemekkel. Magas színvonalon sikerült a vendéglátó és kiszolgáló tereket kialakítani, sikerült a kétszintes belmagasságú tér arányait jól eltalálni, hogy szép is legyen, reprezentatív is , meg otthonos is.. Jó felnézni alulról a galériára, és lenézni fentrõl az éttermi térbe.
Csodálatos bálteremben minden igényt kielégítõ családi rendezvények, bálok, céges rendezvények, jótékonysági estek megrendezésére van lehetõség. A galéria, különterem, bálterem ideális helyszíne lehet családi rendezvényeknek.( születésnap, esküvõ, keresztelõ, ballagás).
Az I. kategóriás étterem elsõsorban a magyaros konyha sztenderdjeit kínálja modern iskolázásban, de az ételválaszték szeretné kielégíteni a világ nagy konyháinak alapízeire kíváncsi Vendégek igényeit is.
Borkedvelõ Vendégeinknek, Magyarország legjobb bortermelõ vidékeirõl származó borokat kínálunk. Választékunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelõbb bort. Fehér, rosé, vörös, száraz, édes, testes, lágy, könnyed, fûszeres, illatos, zamatos, harmonikus, finom minõségi borokat talál kínálatunkban. Folyamatosan bõvülõ borválasztékunk kiváló és díjnyertes pincészetekbõl származik. Pl.: Bárdos Benjamin, Szõke Mátyás, Bock József, Geres Attila és még sok nagyszerû bortermelõ.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0